IZAĐITE NA IZBORE ZA HRVATSKI SABOR

      Nema komentara na IZAĐITE NA IZBORE ZA HRVATSKI SABOR

Poštovane Livanjke i Livnjaci

Za nekoliko dana predstoje nam izbori za Hrvatski sabor, koji kao zakonodavac kreira društveni i gospodarski život u Republici Hrvatskoj.

Nije nebitno tko će i koliko će glasača izaći na izbore. Zato razmislite,odvojite vrijeme 05.srpnja, posjetite glasačko mjesto, izaberite, nije to samo građanska dužnost nego i kršćanska odgovornost i pokazatelj istinske ljubavi prema domovini.

Na vama je izbor, vi donosite odluku:

– da li će te izabrati političke diletante koji se žele učiti politici i vježbati na vama četiri godine

– ili će te izabrati dokazane ljude koji će vam pružiti sigurnost u europskoj politici i ravnomjeran i postupan razvoj u vlastitoj nacionalnoj državi.

Proučite dobro stranačke i neovisne listiće, na njima su neprikosnovene osobe, koje su vam poznate, koje su zapovjedale i sudjelovale u obrani Republike Hrvatske kao i hrvatskih prostora u BiH, kao i našeg Livna.Ti ljudi su garancija izgradnje i očuvanja nacionalne svijesti i nacionalnog hrvatskog prostora.

Pružimo im priliku da sudjeluju kroz zakonodavno tijelo u izgradnji Hrvatske države, da očuvaju sigurnost i opstojnost našeg naroda na hrvatskim prostorima, da se konačno demaskira neojugoslavenska politika o hrvatskim žrtvama nakon drugog svjetskog rata, da konačno, gradeći na postojećim zdravim temeljima, u potpunosti verificiramo doprinos hrvatskih ratnika u Domovinskom ratu.

Nama su nametnute neke nove vrijednosti koje zatiru naše kršćanske korijene, nemojmo dopustiti zatiranje vrijednosti na kojima smo ponikli, a to je naš roditeljski odgoj izgrađen na katoličkim temeljima.

Nemojmo dopustiti da nas ponovno vraćaju u njihov „region“, izlazak iz njega platili smo krvlju.

Trenutno smo svjedoci jedne od najvećih svijetskih kriza, zbog pošasti „covida 19“, trpimo ogromne posljedice kao i druge svjetske države. No samo zahvaljujući sigurnom državnom vodstvu Hrvatska država je postala pozitivan primjer upravljanja državom i primjer puno bogatijim i organiziranijim državama u svijetu.

Poštovane Livanjke i Livnjaci

Izaberite sigurnost u vođenju i izgradnji Hrvatske države ne dopustite amaterima i političkim diletantima da eksperimentiraju s hrvatskim narodom i našom slobodom.

U Hrvatskoj živi u prvoj i drugoj generaciji preko 120.000 hrvata iz Livna zato razmislite vi ste bitan izborni čimbenik.

Neka ovi izbori učvrste siguran put ka uspjehu Hrvatske države.

                                                                          LIVANJSKA ZAJEDNICA ZAGREB

                                                                                          Predsjednik

                                                                                  Branko Miloloža dipl.iur

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.